Welkom bij

Belgisch restaurant | De Rio | Maasmechelen

Beleef bij ons een avond met Belgische keuken in al zijn aspecten. Bijzonder veel sfeer hebben onze stijlvolle zitplaatsen buiten. Als u het laat op de avond nog gezellig wilt hebben, bieden wij ons verwarmde terras als perfecte relaxplek aan.

Restaurant maasmechelen

Hipp Belgisch restaurant

De Belgische keuken verwent u met een groot aantal gerechten. Onze uitstekende keuken verwent u met een groot aanbod aan heerlijke gerechten en drankjes. Zelfs voor de kieskeurige klant bieden onze uitstekende lokale producten en onze salades een variëteit aan delicatessen. Tegen de middag komen veel klanten vanwege het toetje, het ijs en de taarten bij ons langs. Ook als toetje een genot! Komt u langs voor een heerlijk avondeten. Ons buffet biedt een brede keuze aan gerechten, zonder lange wachttijden. Wij beschikken over gratis wifi, zodat u tijdens het verblijf bij ons gezellig op internet kunt surfen. Wij zijn kindervriendelijk! Uw kids voelen zich zeker thuis in onze interessante en spannende kinderhoek, voor ontspanning is dus gezorgd.

De Rio

Bijzondere voeding gewenst?

Weet u wat de vegetarische en halale keuken te bieden heeft? Daarmee overtuigt u zelfs uw vrienden! Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

Uikhoven Maasmechelen

Wij verzorgen ook privé-evenementen

Parkeren kunt u heel makkelijk aan de voorkant van het restaurant op onze parkeerplaatsen. Bij ons is een barrièrevrije toegang gegarandeerd. Brengt u ook graag uw huisdieren mee. Reserveert u eenvoudig via de online-reserveringssysteem een tafel. Bij ons is het mogelijk met betaalpas, MasterCard, contactloos betalen of VISA of contant te betalen. Natuurlijk kunt u ook uw privé-feest in ons restaurant organiseren. Gewoon even vragen! U plant een bruiloft? Wij verheugen ons, u daarbij te helpen en dit bijzondere event in uw leven op een bijzondere manier te verzorgen. 5 dagen per week zijn wij van 11.00-01.00 uur voor u geopend. 's maandags en 's dinsdags zijn wij gesloten.

Tevreden klanten

Zeer klantvriendelijk, open en vrij etablisement waar men met een lach word ontvangen. Zeer lkkr eten en drinken. Kortom een toplocatie
Maurice Spronck

Onze openingsuren

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag11:00 — 0:00
donderdag16:00 — 0:00
vrijdag11:00 — 1:00
zaterdag11:00 — 1:00
zondag11:00 — 1:00